Blog

Paris Hilton'un Yeni Markası

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, kısa süre öncesine kadar bir espri konusuyken dünyaca ünlü bir marka oldu.

Admin
27 Jun 2020
2083 Hit

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, dünyaca ünlü bir marka oldu.

Kendine ait giyim markası, parfüm ve çanta serisi, gece kulüpleri, enerji içeceğiyle büyük ve kazançlı bir iş imparatorluğu yarattı. Paris Hilton, gittiği partilerde görünmek için İnstagram hesabında marka paylaşmak için bile 200 bin dolar alıyor. Paris Hilton, ‘Eğer parti Japonya’da ise daha fazla alıyorum’ diyor.

Paris Hilton’un yükşelişi, şöhret uzmanlarını bile şaşırtıyor. Syracuse Üniversitesi, popüler kültür uzmanı Prof. Robert Thompson, ‘Paris Hilton A listesinde. O gerçekten çok büyük bir star’ diyor.

Paris Hilton, Amerika’da oldukça ses getiren ‘House of Wax’ adlı korku filminde oynadı ve hayranları sadece onu görmek için bile filme gişe yaptırdı diyen sinema yorumcuları, bunun üzerine televizyonda gösterimde olan reality show’u, ‘The Simple Life’ın 4’üncü bölümünü çekimlerini tamamladı.

1981 doğumlu olmasına rağmen 39 yaşında kendi biyografisini de yazan Paris Hilton ‘Kadın Mirasçının İtirafları’ başlıklı kitap, gelecekteki starlar için bir kılavuz niteliğinde. Kitabın bir bölümünde ‘Asla ve asla 10’dan önce kalkmayın: asla 3’ten önce yatmayın. Normal saatler sıradan kişiler içindir. Ama siz asla sıradan olmak istemezsiniz’ şeklinde satırlar yer alan kitabı dünyada 100 binden fazla sattı ve best-seller oldu. 

Ülkemizde buna benzer bir yıldız barındırdığımız için bizi çok şaşırtmasada ABD’de okurlar tarafından linç edilmekten kurtulamadı.

Bizi Takip Edin! Instagram

Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı