Blog

Ev Dekorasyon Fikirleri

Basit Dekorasyon Fikirleri Dekorasyonu bir çok çeşide ayırmak mümkün konu bir de ev olduğu zaman fikirler koca bir yığın olup üstümüze çökmekte. Tüm bu yığınlardan kurtulmak için öncelikle basit dekorasyon fikirleri üretmelisiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şeyse sevdiğiniz bir çiçek ya da vazo kim bilir belki içinizden biri süs olarak devasa bir heykel bile kullanıyor olabilir. Dekorasyonun başlıca kuralları vardır bu kurallardan ilki de istifçilik yani toplayıcılık yapılmamasıdır. İstifçilik, antikacılıkla karıştırılmamalıdır aynı gibi gözükseler de antikacılar belirli kriterlere sahip ürünleri toplarlar, istifçilik ise tıbbi tedavi gerektiren bir hastalık türüdür. Dekorasyonun ilk kuralına uygun şekilde dekore edilecek odanın tamamı boşaltılmalı ve süs eşyaları kadırılmalı. Ardından istediğiniz süs eşyasını koyabileceğiniz bir yer seçmeye bakın.

Admin
28 Aug 2020
2633 Hit

Ev Dekorasyon Fikirleri ile bambaşka bir dünyaya adım atmak ister misiniz? Evlerimiz yaşamımız içinde en çok vakit geçirdiğimiz yerdir. Çalışan kişiler günün büyük bir bölümünü iş yerlerinde geçiriyor olsalar bile yaşadıkları yer her daim evleri oluyor. Şimdi bunu biraz düşünelim, nerede yaşıyorsak oraya aitiz ve yaşıyorsak oraya aitiz.  Evlerimiz de aynı böyle değil mi gün içerisinde gerekten yaşadığımızı hissettiğimiz yer evimiz değil mi? O zaman yaşamınızı kolaylaştırmak ve daha keyifli hale getirmek için evinize uygulayabileceğimiz dekorasyon fikirleri ile karşınızdayız. Belirli kategoriler halinde aktaracağımız bu bölümümüzde her türlü ev için dekorasyon fikirleri bulmak mümkün. O halde başlayalım.

İlk olarak basit dekorasyon fikirleri konusuna değinelim.

Basit Dekorasyon Fikirleri

Dekorasyonu bir çok çeşide ayırmak mümkün konu bir de ev olduğu zaman fikirler koca bir yığın olup üstümüze çökmekte. Tüm bu yığınlardan kurtulmak için öncelikle basit dekorasyon fikirleri üretmelisiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şeyse sevdiğiniz bir çiçek ya da vazo kim bilir belki içinizden biri süs olarak devasa bir heykel bile kullanıyor olabilir. Dekorasyonun başlıca kuralları vardır bu kurallardan ilki de istifçilik yani toplayıcılık yapılmamasıdır. İstifçilik, antikacılıkla karıştırılmamalıdır aynı gibi gözükseler de antikacılar belirli kriterlere sahip ürünleri toplarlar, istifçilik ise tıbbi tedavi gerektiren bir hastalık türüdür. Dekorasyonun ilk kuralına uygun şekilde dekore edilecek odanın tamamı boşaltılmalı ve süs eşyaları kadırılmalı. Ardından istediğiniz süs eşyasını koyabileceğiniz bir yer seçmeye bakın.

Elinizde ki süsler hoşunuza gitmiyor mu? Daha hoş gözüken bir biblo ya da daha zarif bir çiçek bunları sağlamadan dekorasyona başlarsanız bittiğinde keşke yapmasaydım demeye başlarsınız aman dikkat.

Basit dekorasyon fikirleri beni kurtarmaz ben devasa bir yenilik istiyorum diyorsanız devam edelim tam size göre fikirlerim var.

Ev Yenileme Dekorasyon Fikirleri

Evinizi yenilemediğiniz halde yeni gibi gözüksün ve farklı bir havası olsun mu istiyorsunuz? Kim bilir kaç yıldır aynı duvarlara bakıyorsunuz, şimdi fark ettiğinizi biliyorum bu yüzden dev yenilik dekorasyon fikirleri ile karşınızdayım.

Öncelikle bir evin dekorasyonunu tamamlayacak şey süslerdir bunu unutmayın ve nasıl bir dekorasyon peşinde olursanız olun süs kullanmayı ihmal etmeyin. Yeni bir hava yeni bir enerji istiyor fakat hiç bir değişiklik masrafına girmek istemiyorsanız yapmanız gereken şey duvarların boyasını yenilemek. Yeni eşya almaktansa evinizi yepyeni bir renge boyamak her zaman daha düşük bir mevlaya tekabül eder. Duvarlar dekorasyonun temel taşlarıdır, şöyle tasvir edelim daha net anlaşılacaktır bir tablo düşünün arka planı simsiyah bakımsız ve kirli bu arka planın önünde ise kaliteli bir çizim yer almakta fakat arka planın bakımsızlığı çizimi olumsuz etkiliyor. Gözünüzde canlandı mı evlerimizde de durum aynıdır duvarlar sizin arka planınız eşyalarınız ise çizimlerinizdir bunlar ancak bütün halini aldığı zaman gerçek bir sanat eseri meydana gelebilir. Bu konuda öncelikle duvarların renkleri ile oynanmalı ve yenilik harekatı başlatılmalı.

Bu da yetmez bana tamamen yepyeni Ev Dekorasyon Fikirleri ver diyorsanız o zaman 2020 orijinal ev dekorasyon fikirleri bölümümüze geçelim.

2020 Orijinal Ev Dekorasyon Fikirleri

Evlerimiz misafirlerimizden tutun bir çok kişiyi ağırladığımız özel mekanlardır. Özellikle ev hanımlarının hünerlerini sergilediği bu noktada görsellikte ayrı bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Son yıllarda kimin evi daha güzel gibi bir yarışma havası içerisine giren komşular için özel olarak hazırladığımız 2020 Orijinal Ev Dekorasyon Fikirleri karşınızda:

2020 yılı; virüs, sokağa çıkma yasağı, işsizlik, kadın cinayetleri gibi bir çok bela ile beraberinde geldi. Bu kasvetli havayı biraz olsun dağıtmak ve olabildiğince çok pozitif enerji yayabilmek için evinizin bir çok bölümüne çiçek yerleştirin. Çiçeklerin renkleri özellikle pembe ve açık mavi tonlarında olursa göze daha hoş ve anlamlı gelecektir. Çiçekleri beyaz bir duvar ya da benzeri bir platform üzerine yerleştirmeniz görsel şöleni katbekat arttıracaktır.

Aynı çiçeklerde kullandığınız renkler gibi lila, toz pembe, açık mavi ve su yeşili renkler evinize çok yakışacaktır. Tatile gidemediğimiz, gönül rahatlığıyla gezemediğimiz şu son zamanlarda bu renk tercihleri ile eviniz adeta bir bahçeye dönüşecek ve misafirleriniz evinizden hiç gitmek istemeyecek. Dozu fazla kaçırmanız durumunda hiç gitmek istemezlerse suçlama kabul etmiyoruz.

Son zamanlarda dışarıya çıkamamanın vermiş olduğu sıkıntılı his bizi doğrudan balkonlara sürükledi. Günün büyük bir bölümünü balkonlarda geçirdiğimiz halde bir çoğumuz dekorasyonuna hiç özen gösterememişizdir. Balkon dekorasyonunu için yapmanız gereken şey güneş gören bir balkonunuz varsa açık renklerin yanı sıra canlı renkleri de tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra dekorasyon için bu yıl çiçek modelleri revaçta unutmayın. Eğer ki balkonunuz güneş görmüyor ise sadece açık tonlar kullanmalısınız canlı renkler bu tarz ışık almayan bölgelerde boğulma hissi uyandıracağından tercih edilmemelidir.

Bizi Takip Edin! Instagram

Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı
Duvar kağıdı